Кошик
3833 відгуків
+380 (50) 580-95-96
+380 (95) 506-38-29
Хімреактиви та лабораторний посуд
Кошик
100 гр.

Агар-Агар (100 гр.) Харчовий

250 ₴/100 г

  • В наявності
Агар-Агар (100 гр.) Харчовий
Агар-Агар (100 гр.) ХарчовийВ наявності
250 ₴/100 г
+380 (50) 580-95-96
  • +380 (95) 506-38-29
+380 (50) 580-95-96
  • +380 (95) 506-38-29
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Інтернет-магазин "HIMREAGENT"

Хімреактиви і лабораторний посуд

АГАР-АГАР

Фасування:

1 кг.

Купить

100 грам

Купить

Інша назва: Рослинний желатин, японський (китайський) желатин, Агар, agar-желе

Кваліфікація: Харчовий

Зовнішній вигляд: Розсипчастий порошок від білого до кремового кольору, що видобувається з бурих і червоних водоростей.

Смак і аромат: не має

Країна виробник: Китай

Формула: (C12H18O9)n

Період зберігання: 2 роки від дати виробництва

Основні показники речовини, які відповідають Е406

1. Вигляд: Білий або світло-жовтий порошок
2. Міцність гелю, г/см2: більше 1200 (відповідає)
3. Зола,%: 0,73 (не більше 5)
4. Втрати при висушуванні,%: не більше 10 (норматив не більше 12)
5. Здатність поглинати воду, ml: Відповідає (Норматив не більше 75)
6. Залишок після прожарювання,%:Відповідає (Норматив не більше 5)
7. Свинець, ppm: 0,36 (Норматив не більше 5)
8. Миш'як, ppm: 0,13 (Норматив не більше 1)
9. Важкі метали (Pb), ppm: Відповідає (Норматив не більше 10)
10. Загальний вміст бактерій, cfu/g: 60 (Норматив менше 1000)
11. Salmonella в 25 г: Немає
12. E.coli: менше 3 (Норматив менше 3)
13.Грибки і дріжджі, cfu/g: менше 10 (норматив менше 500)
14. Розмір частинок 80 mesh,%: (Нормативу 100 відповідає)

 Короткий опис речовини:

Даний продукт, одержуваний з бурих і червоних водоростей, є натуральним замінником желатину. Агар є похідним від полісахариду агарози.

З хімічної точки зору, агар являє собою полімер, що складається з суб'єктів цукру галактози.

Агар-агар, головним чином, використовується в якості інгредієнта при виробництві харчових продуктів, а також в якості живильного середовища для мікробіологічних робіт. Також агар можна використовувати як слабке і для придушення апетиту. У харчовій промисловості продукт застосовується в якості вегетаріанського замінника желатину, загусника для супів, у виробництві джемів, морозива та інших десертів. Крім того, агар-агар використовують для проклейки паперу і тканин.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 250 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner