Кошик
3833 відгуків
+380 (50) 580-95-96
+380 (95) 506-38-29
Хімреактиви та лабораторний посуд
Кошик
1 кг.

Агар-Агар (1 кг.) Харчовий

2 200 ₴/кг

  • В наявності
Агар-Агар (1 кг.) Харчовий
Агар-Агар (1 кг.) ХарчовийВ наявності
2 200 ₴/кг
+380 (50) 580-95-96
  • +380 (95) 506-38-29
+380 (50) 580-95-96
  • +380 (95) 506-38-29
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Інтернет-магазин "HIMREAGENT"

Хімреактиви та лабораторний посуд

АГАР-АГАР

Фасування:

1 кг.

Купити

100 грамів

Купити

Інша назва: Рослинний желатин, японський (кітайський) желатин, Агар, agar-желе

Каліфікація: Харчовий

Зовнішній вигляд: Розсипчастий порошок від білого до кремового кольору, що видобувається з бурих і червоних водоростей.

Вкус и аромат: немає

Країна виробник: Китай

Формула: (C12H18O9)n

Період зберігання: 2 роки від дати виробництва

Основні показники речовини, які відповідають Е406
1. Тип: Білий або світло-жовтий порошок
2. Міцність гелю, г/см2: понад 1200 (відповідає)
3. Зола,%: 0,73 (не більш ніж 5)
4. Споживання під час висушування,%: не більш ніж 10 (норматив не більш ніж 12)
5. Здатність поглинати воду, ml: Відповідає (Норматив не більш ніж 75)
6. Залишок після просмажування,%: Відповідає (Норматив не більш ніж 5)
7. Свинець, ppm: 0,36 (Норматив не більш ніж 5)
8. Мишак, ppm: 0,13 (Норматив не більш ніж 1)
9. Важкі метали (Pb), ppm: Відповідає (Норматив не більш ніж 10)
10. Загальний вміст бактерій, cfu/g: 60 (норматив менший за 1000)
11. Salmonella у 25 г: Немає
12. E.coli: менш ніж 3 (Норматив менший 3)
13. Грибки та дріжджі, cfu/g: менш ніж 10 (нормалів менш ніж 500)
14. Розмір частинок 80 mesh,%: (Норативу 100 відповідає)

Короткий опис речовини:

Цей продукт, що отримується з бурих і червоних водоростей, є натуральним замінником желатину. Агар є похідним від полісахариду агарози.

З хімічного погляду, агар являє собою полімер, що складається з суб'єдиниць цукру галактози.

Агар-агар, головно, використовується як інгредієнт під час виробництва харчових продуктів, а також як поживне середовище для мікробіологічних робіт. Також агар можна використовувати як проносну та для придушення апетиту. У харчовій промисловості продукт застосовується як вегетаріанський замінник желатину, загусника для супів, у виробництві джемів, морозива та інших десертів. Крім того, агар-агар використовують для проклеювання паперу та тканин.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 200 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner